Posted by on Jan 21, 2014 in Новини |

paragraph divider

21.01.2014 год. е рожденият ден на „РАЛИЗ“, вече 7 години го отчитаме тържествено. Обичаме празниците, обичаме рождените дни, но най-много обичаме рождения ден на нашия любим център. Празнувахме го от сутринта до вечерта. То бяха песни, танци, веселие!
В 10 часа дойдоха децата от детска градина „РУСАЛКА“ да ни поздравят. Бяха толкова мили и лъчезарни. Изнесоха ни цяла програма- пяха, танцуваха и накрая ни направиха красиви подаръци. Така ни зарадваха! Бяхме много благодарни! Раздадохме им чаровни усмивки-значки и те много ги харесаха. Разбира се имаше и за нас.
Ние също се представихме достойно. Готвихме се за празника цял месец. Направихме сценарий, написахме с помощ стихотворения свързани с всички мероприятия и курорти, които посетихме и организирахме през цялата година. Всеки от нас казваше някакво стихче за Трявна, за Китен, за „Билкария“ в с. Кметовци, за Тутракан и резервата „Сребърна“, и още много други. Прожектираха ни на мултимедията такива интересни снимки, за всичките ни преживявания. Милите спомени стоплиха сърцата ни. Но най-щастливи бяхме, когато нашата управителка Биси ни изненада с огромна, красива и много вкусна торта. Духнахме свещичките, разрязахме я с нея за здраве и дълголетие на центъра и ядохме до насита. До края на деня „РАЛИЗ“ преливаше от усмивки, добро настроение, музика и танци! Благодарни сме!